Usile de garaj sunt printre cele mai importante in  arhitectura casei tale. Pentru a satisface toate preferintele EXCLUSIV AL-PLAST ofera porti sectionale si porti tip rulou de dimensiuni si culori diferite.

Usile de garaj sectionale sunt alcatuite din sectiuni orizontale, care culiseaza in profile de ghidare. Un model special de usi de garaj sectionale sunt  usa cu inchidere intr-o parte care permite deschiderea partiala a garajului.

Usile de garaj de tip rulou dobandesc tot mai multa popularitate in randul clientilor. Acest model de usa a fost proiectat si construit in asa fel incat sa nu ocupe nici cea mai mica suprafata in interiorul garajului. Usile de garaj de tip rulou se actioneaza doar electric si sunt construite in versiunea cu sau fara boxa rulou.

Pentru o utilizare confortabila, usile de garaj pot fi actionate automatizat sau manual. Usile de garaje se produc atat in dimensiuni normale cat si atipice. Toate componentele sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce garanteaza o functionare indelungata.